cant find internet

z3r0d4z3z3r0d4z3 Member Posts: 80
game wont load anymore (worked this morning) all it says cannot find internet connection try again. tried on 4glte, 2.4 wifi and 5ghz wifi.
***open to everyone***
'leathernecks'
Uncle Sam's misguided children
you know who you are.
Semper Fi



ATLAS-Z
«1

Comments

  • BL2018BL2018 Member Posts: 1
    I have the same problem. It said can’t connect to the internet?
  • GimboGimbo Member Posts: 1
    Me to, just on my Phone. On my Tablet there are no problems.
  • CronusCronus Member Posts: 1,284
    Try using Chrome. You are able to find the internet faster using that.
  • RaffoRaffo Member Posts: 28
    Same problem here
  • ATLAS-ZATLAS-Z Member Posts: 5,162
    Yes same problem


    #Zombrex (Neo / Horizon / (OG) / Genesis / Prime / Elite) 

    Are you Lost? Alone? Looking for a killer team to have your back?
    Join ZOMBREX! We have a tiered guild structure so players of every level and ambition can find a home they fit in.
    Remember, search ZOMBREX FAMILY. 
    Our page :
    https://m.facebook.com/Zombrex2015/

    Send me a PM
  • ATLAS-ZATLAS-Z Member Posts: 5,162
    edited October 2018
    @kaz I messaged support, but not sure it went through


    #Zombrex (Neo / Horizon / (OG) / Genesis / Prime / Elite) 

    Are you Lost? Alone? Looking for a killer team to have your back?
    Join ZOMBREX! We have a tiered guild structure so players of every level and ambition can find a home they fit in.
    Remember, search ZOMBREX FAMILY. 
    Our page :
    https://m.facebook.com/Zombrex2015/

    Send me a PM
  • KazKaz Member Posts: 1,423
    @ATLAS-Z We are investigating it! Should be fixed soon! Sorry. :(
    ATLAS-Zimacharlie
  • 8900rpm8900rpm Member Posts: 118
    Me too
  • JadenJaden Member Posts: 3,067
    I deleted my data and force stopped the app - either it was fixed or that worked for me.
    Leader of Morbid Sinners and Morbid Spirits

    Morbid Survivors are looking for you! If you are looking for a new guild, PM me.
  • afroponixafroponix Member Posts: 503
    Same problem here and I had double XP and unlimited gas I was using
    Guts & Glory, not always in that order.
  • ATLAS-ZATLAS-Z Member Posts: 5,162
    Another free booster :wink:


    #Zombrex (Neo / Horizon / (OG) / Genesis / Prime / Elite) 

    Are you Lost? Alone? Looking for a killer team to have your back?
    Join ZOMBREX! We have a tiered guild structure so players of every level and ambition can find a home they fit in.
    Remember, search ZOMBREX FAMILY. 
    Our page :
    https://m.facebook.com/Zombrex2015/

    Send me a PM
    imacharlie
  • RaffoRaffo Member Posts: 28
    I was using fuel and double experience too
  • CarlyCarly Member Posts: 2,831
    I'm Android user. For almost an hour, cannot access game because can't find internet... :/:'(
    Leader of Badger Hounds
    Having candy for breakfast!
    100% FTP
    MyYouTubeChannel
  • afroponixafroponix Member Posts: 503
    Well I actually have receipts
    Guts & Glory, not always in that order.
  • RaffoRaffo Member Posts: 28
    Kaz, can those who are using the full fuel and double experience have some bonus hours to use the gift when this issue is solved? Because I'm wasting it
  • CarlyCarly Member Posts: 2,831
    i uninstalled game and reinstalled. able to get in now
    Leader of Badger Hounds
    Having candy for breakfast!
    100% FTP
    MyYouTubeChannel
  • CronusCronus Member Posts: 1,284
    Kaz said:

    @ATLAS-Z We are investigating it! Should be fixed soon! Sorry. :(

    Ha ha, ha ha....you said "soon". TCZ would be proud!
    SCBMAJadenATLAS-Z
  • afroponixafroponix Member Posts: 503
    Can I offload and reinstall or should I delete and reinstall?
    Guts & Glory, not always in that order.
  • naturalstrengthnaturalstrength Member Posts: 1
    Uninstall and re-install worked for me also.
  • 8400_slasher8400_slasher Member Posts: 15
    can I delete and reinstall without losing my account (connected to Google Play)?
  • imacharlieimacharlie Member Posts: 138
    Jaden said:

    I deleted my data and force stopped the app - either it was fixed or that worked for me.

    how do i do this?
  • imacharlieimacharlie Member Posts: 138
    SCBMA said:

    @afroponix
    I deleted (not offload) and reinstalled.

    on IOS, get the app shaking, delete it? re load from app store?
  • KazKaz Member Posts: 1,423
    Check this thread guys. The workaround players are sharing works. But if you are going to reinstall your game remember to have your game saved to your Game Center or Google Play account.

    https://forums.nextgames.com/walkingdead/discussion/36812/problems-opening-loading-the-game
    imacharlie
Sign In or Register to comment.